Carregant informació

Esperi per favor

Avís Legal

CONDICIONS LEGALS

Aquestes condicions generals regulen l'ús del servei del portal d'Internet https://seleccio.conselldemallorca.cat/ (d'ara endavant, portal de selecció)

OBJECTE

A través del portal de selecció es facilita a les persones usuàries que accedeixin i utilitzin diversos serveis i continguts que són disposició de la ciutadania. El Consell de Mallorca es reserva el dret de modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense cap avís previ, la presentació i la configuració del portal, i també es reserva el dret a modificar o eliminar alguns serveis i utilitats.

CONDICIONS D'ACCÉS I FUNCIONAMENT DEL PORTAL

  • Tot el que es publica en aquest portal web té caràcter informatiu i no té validesa jurídica. El Consell de Mallorca posa tota l'esment possible perquè sigui tan exacte i precís com sigui possible, tracta d'evitar errors i els corregeix tot d'una que els detecta. No obstant això, no pot garantir la inexistència d'errors ni que el contingut de la informació es trobi permanentment actualitzada, per la qual cosa es reserva el dret de suprimir o actualitzar la informació que s'hi publica o canviar-ne la configuració i/o la presentació, en qualsevol moment i sense cap avís previ, de manera que són responsabilitat de la persona usuària tant l'accés a la informació publicada com l'ús que en fa. Aquesta informació no té caràcter vinculant pel que fa a la tramitació de cap procediment administratiu.
  • El portal de selecció és totalment gratuït per a les persones usuàries. No obstant això, cal identificar-se per utilitzar determinats serveis.
  • La persona usuària es compromet a utilitzar el portal de manera correcta i d'acord amb la llei.
  • La persona usuària respondrà dels danys i perjudicis de tota naturalesa que el portal de selecció pugui patir per l'ús fraudulent / perjudicial que n'hagi fet.
  • El portal de selecció no es fa càrrec del mal ús del portal ni d'irregularitats en els dispositius de les persones usuàries.

Per complir el que estableix la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, a continuació s'indiquen les dades d'informació general d'aquest lloc web: